sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hyvää kannatti odottaa




Kaikki vaate- ja lelukaupat tuntuvat pullistelevat ihanuuksia tytöille. Pojille on tarjolla monstereita, Cars-elokuvan hahmoja ja muuten vaan kummallisia kuoseja.
Vanhantyylisiä ja suloisia poikien vaatteita saa etsimällä etsiä, meidän luottomerkeistämme myöhemmin... Kivojen lelujen löytäminen on onneksi helpottunut kummasti.

Meille etsittiin pitkään äidinkin silmää miellyttävää automattoa. Viimein se löytyi, mummolapaikkakunnan lelukaupan alennushyllystä. Siellä meitä odotti Djecon palapeliautomatto. Nerokas, tyylikäs ja sekä äidin että pojan mieleen. Djeco on yksi meidän lempilelumerkeistä, kumma etten ollut tällaista aiemmin bongannut.

Automatto ostettiin jemmaan jo joulun jälkeen. Sitten alkoi sopivien autojen etsiminen. Perinteisiä pikkuautoja meillä ei vielä ole ja jotenkin tämä automatto huusi seurakseen puisia pikkuautoja. Mahdoton tehtävä kuvittelin, kunnes Apilanutun kummitäti löysi tällaisia. Meille kotiutui lopulta lähes koko Sevin pikkuautojen sarja. 

Uudet lelut ovat odottaneet avaamattomia kuukauden verran. Apilanuttu on käynyt kätköllä harva se päivä kurkistelemassa ja aina olemme sopineet, että sitten joskus... Tänään aamulla Apilanuttu valitsi monta vanhaa leluaan kirpputorille ja sai niiden tilalle avata automaton ja autot. Voi sitä pärinää!


3 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta! Minkä kokoinen matto on ja mitä materiaalia? Täälläkin kaivattaisiin jotain, minkä päällä ajella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Automatto on Djeco:n kaupunkipalapeli. Siinä on 24 palaa ja koko on 100x63 senttiä. Materiaali on tosi tukevaa ja kovaa pahvia, joten uskon sen kestävän koviakin leikkejä loistavasti. Palapelin hintakaan ei ollut hirveä, se maksoi alle 20 euroa. Ja on helpompi säilyttää kuin perinteinen automatto. :)

      Poista
  2. Hyvä löytö. Ne Anttilan kympin automatot on aika masentavia.

    VastaaPoista