maanantai 27. helmikuuta 2012

Heikkouteni: My Cinnamon Girl


 Lastenvaatteiden verkkokaupat ovat tämän äidin heikkous. Pian posti tuo taas ihanuuksia.
Olen tavallisesti kohtuullisen harkitsevainen ostoksissani - vain Cupcaken ja My Cinnamon Girlin alet saavat aikaan totaalisen sekoamisen.
Molemmat merkit on todettu meillä käytössä parhaiksi ja kauneimmiksi. Tällä hetkellä valtaosa meidän suosikkivaatteista onkin juuri noita. Cinnamoneja ei ehdi edes koreihin viikata, kun ne päätyvät taas käyttöön. Hyötyostoksia siis...

Monen muun vaatemerkin poikien mallistot tuntuvat pullistelevan retroa tai liian voimakkaita värejä. Luottomerkeiltä löytyy pojillekin hillittyjä vaatteita, joissa on silti joku kiva juju. Onneksi poikkesin periaatteistani aiemmin ja ostin Cinnamonin olohaalarit molemmille lapsille jo pienemmällä alella. Viimeisimmän superalen aikaan tein aika monennen lisätilauksen.
Apilanuttu on käyttänyt päiväkotivaatteena koko talven ajan vaaleansinistä My Cinnamon Boy -hupparia ja saman sarjan ruskeita velourhousuja. Huppari taisi jo vilahtaakin aiemmassa kirjoituksessa.
Talven aikana olemme hankkineet myös ruskeat Liam-housut.
 Aurinkoisella on ollut viime kesän mallistosta velourtunikoita ja -mekkoja monen värisenä. Uudesta mallistosta meillä käyttöä odottavat muun muassa kahdet Suzy-housut.

Meidän lasten vaatteiden värivalikoima on aina ollut kohtuullisen suppea: ruskeaa, erisävyisiä vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia. Niillä on menty.
Talven aikana tummansininen on kuitenkin ruvennut näyttämään houkuttelevalta. Yllättävää, koska olen vuosien ajan inhonnut sinistä.
Nyt Cinnamonilta on tulossa meille Apilanutulle tummansininen velourhuppari ja Aurinkoiselle tummansininen Rosie-mekko. Mekko näyttänee kivalta Cinnamonin vaaleanpunapallollisten legginsien kanssa. Laitan sinisistä kuvat kunhan vaatteet saapuvat.

Itsellänikin on ollut mallistosta yksi mekko. Nyt tilaukseen lähti Mia-mekko kotikäyttöön.
Cinnamonin uusi kevätmallisto julkaistaan muuten pikapuoliin... Silloin lisää aiheesta.

Ps. Cinnamonien hintoja kannattaa vertailla Oslon ja Lontoon liikkeiden välillä. Oslosta tilatessa täytyy toki huomioida tullit, mutta silti sieltä tilaaminen tulee toisinaan halvemmaksi.



8 kommenttia:

  1. Löysimpäs kivaan blogiin:)
    Kauniita kuvia ja mukavia juttuja.

    Erityisesti ihastuin tuohon teidän vauvan sänkyyn joka roikkuu katosta-Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sänky on kyllä ollut todella ihana ja myös käytännöllinen. Sen on tehnyt Sisustuskärpäsen Heidi.

      http://sisustuskarpanen.com/

      Nyt sänky on pakattu odottamaan tulevaa käyttöä. Haikein mielin vein sen varastoon odottamaan toivottavasti vielä tulevaa käyttöä.

      Poista
  2. Noi on kyllä niin ihania. Meiltäkin löytyy muutamia. Mä oon kokonaan missannut ton, että Oslostakin voi tilata. Täytyypä tutkia valikoimaa sieltä päästä, olisko enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan molemmista suunnista, Oslossa on usein paremmat aletkin. :)

      Poista
  3. Noi on kyllä supersuloisia, harmiksi meidän Neiti ei enää tuollaisia suostu käyttämään, ovat kuulemma liian alpsellisia..minulta on mennytkin ihan kokonaan ohi, että löytyy myös poikein mallsito. Nyt pitääkin tutustua asiaan tarkemmin, kiito vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on tosi kivaa, että pojillekin löytyy erikoisempia juttuja. Nämä ovat olleet sekä äidin että pojan mieleen!

      Poista
  4. Heippa!Tulin vastavierailulle, ihanan blogi sinulla!Ja mekin tykätään noita cinnamoneista!

    VastaaPoista