tiistai 6. maaliskuuta 2012

Mikä tästä aarteesta tulee?



Ostimme miehen kanssa kuvan perusteella vanhan kaapin - jälleen. Päätös piti tehdä nopeasti, emmekä kyselleet sen enempää kun hinta oli pieni.

Meni aikaa ja saimme kaapin. Jos hinta oli pieni, niin oli kaappikin! Kuvassa se näytti isolta. Ensin hämmennyin ja sitten innostuin. Sehän on aarre!


Täydellinen kaappi toimivine lukkopesineen ja lasiovineen, mutta lasten kokoa. Kaappi saa pian uuden maalipinnan. Nyt olisi enää päätettävä, että mihin käyttöön kaappi laitetaan. Ideoita on liian monta.

Olin suunnitellut tekeväni vanhasta, kauniista hyllystä kodin meidän pupuille, joilla on paha ongelma syntyvyydensäännöstelyssä - siitä lisää myöhemmin.

Mutta mitä mieltä olette, olisiko tämä kaappi kuin luotu Maileg-pupujen kodiksi? Vai lasten kirjakaapiksi? Vai askartelutarvikekaapiksi pienen pyödän ja tuolien seuraan?


Ps. Viikonloppuna löysin kirpputorilta tapettipaperit siihen pupujen taloon. Kuvassa on myös paikallisesta halpakaupasta bongatut pehmeät, vetoketjulla suljettavat säilytyslaatikot. Näitä oli sekä kukallisena että pilkullisena, vaikea valinta sekin...


1 kommentti:

  1. Voi miten ihana kaappi, justiinsa passeli pupuille. Löysin tänne blogiisi etsiessäni kaappia juurikin mailegin pupuille. Voi, mistä löytäisin samanlaisen???

    VastaaPoista