sunnuntai 5. elokuuta 2012

Nukkeneiti


Juhlimme vielä toistamiseen Aurinkoisen syntymäpäivää. Yhdet kummit eivät sairastumisen takia päässeet paikalle viime sunnuntaina, joten juhlimme tänään.
Aurinkoinen sai iki-ihanan paketin, josta paljastui yksivuotiaan ensimmäinen nukke. Ja miten ihana - kummitädin itse tekemä!



Nukkeneiti on oikea kaunotar. Pitkät vaaleat hiukset, pitsireunainen alusasu ja puukengät. Sekä äiti että tytär ovat ihastuksissaan! Kiitos kummit <3



Koska kummitäti itse on paitsi hyvä ystäväni myös käsityö- ja kakkuleipurikaverini, en malttanut olla leipomatta kakkua. Tai no - kröhöm - kakkuja.



Viime viikolla tarjottujen voileipäkakkujen tilalle leivoin kuitenkin nyt italialaisia jauhelihamuffinsseja Kinuskikissan ohjeen mukaan. Kehittelin muffinsseihin vielä kuorrutteen sulatejuustosta, sweet chili -kastikkeesta ja persiljasta ja koristelin muffinssit kurkkukruunulla.


Muffinssit näyttävät parhailta kerrostarjottimella eikä minulle ole sellaista. Rakennan sellaisen silloin harvoin, kun tarvitaan... Molempien synttärijuhlien aikaan kerrosvati syntyi lautasista, kulhosta ja Verna-laseista.

Päivät tuntuvat kuluvan kaikissa lapsiperheissä niin vauhdilla, että ystäviä ehtii tapaamaan ihan liian harvoin. Se on harmi, sillä ystäväseura on vaan niin parasta! Niin tänäänkin.

Kummien tyttärillä ja Apilanutulla oli hauskaa, aikuiset juttelivat rauhassa ja Aurinkoinenkin nautti herkuista ja kummiseurasta. Ihana ilta siis!

Ps. Apilanutun korvien putkitus sujui hyvin!


1 kommentti:

  1. Heips,

    Varasit Arkirakkaus blogissa kahdet pinnit.

    Jos vielä tahdot ostaa ne, laitatko sähköpostia dibsu@hotmail.com

    Ihanaa viikon jatkoa.

    VastaaPoista